
Garance doručení
nepoškozeného zboží

Dárek zdarma
k objednávce nad 1 tis. Kč

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.
Složení
Ume (japonské švestky), mořská sůl, Shisso (Perilla).
Energetická hodnota 79kJ/11kcal
Tuky 0,30g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,00g
z toho cukry 0,60g
Vláknina
Bílkoviny 0g
Sůl 16,10g
Skladování
Skladujte na suchém místě.
Země původu
Japonsko
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravé potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8595617900925 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
