



Špaldoto houbové - naše nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstujeme u nás na farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota jsme použili naše špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušené hříbky, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu. Složení Špaldové kernotto BIO (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina BIO v proměnlivém poměru (mrkev BIO, petržel BIO, cibule BIO, paprika červená BIO, paprika zelená BIO), sušené houby BIO (shitake BIO 1,9 %, hřib pravý BIO 1,4 %), jedlá mořská sůl. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1460 kJ / 349 kcal Tuky: 3,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g Sacharidy: 58 g z toho cukry: 9,4 g Vláknina: 8 g Bílkoviny: 15 g Sůl: 2,5 g Návod k přípravě Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit. Při servírování posypte strouhaným sýrem nebo do špaldota vmíchejte krémový sýr, můžete přidat kuřecí maso. Ze špaldota lze připravit i polévku, jednoduše tím, že přidáte více vody. Skladování Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Země původu Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravé potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8595582424990 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
